Loonbedrijf Bongers

Sinds 1954

Over Loonbedrijf Bongers

Loonbedrijf Bongers is een echt familiebedrijf: in 1954 opgezet door de gebroeders Bongers vanuit pure ondernemingszin en liefde voor het vak. Decennia van hard werken lieten Loonbedrijf Bongers uitgroeien tot de gezonde, stevige onderneming die het nu is.

Loonbedrijf Bongers is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk en grond-, weg- en waterbouw. Zo verzorgen we bijvoorbeeld het zaaien en poten, de gewasbescherming, regelen we het oogsten en voeren grondbewerking uit. We bieden het complete pakket en kunnen u al het werk uit handen nemen.

Daarnaast hebben we een uitgebreide en goed onderhouden machinevloot, waarmee vrijwel iedere GWW klus uitgevoerd kan worden. Moderne machines, waarmee we efficiënt en nauwkeurig werken.
Onze mensen, waarvan een deel als zelfstandige bij ons meedraait, hebben allemaal de juiste kennis en ervaring in huis, waardoor capaciteit geen probleem is.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid: we kiezen bewust voor investeren in de nieuwste technieken. Technieken die helpen verspilling tegen te gaan waardoor het milieu zo min mogelijk belast wordt. Op deze manier vult Loonbedrijf Bongers een solide basis van ruim 60 jaar vakmanschap aan met de innovaties van nu.
Ook is Loonbedrijf Bongers een erkend leerbedrijf. We vinden het belangrijk jongeren een plek te bieden waar zij ervaring op kunnen doen, en wij kunnen op onze beurt ons voordeel doen met hun kennis en frisse blik.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

Wij staan voor:

  • Duurzaamheid
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Capaciteit
  • Goede toekomst

De organisaties mogen wij rekenen tot

Onze klanten

Een vrijblijvende afspraak?

Neem direct contact met ons op!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.